Kathrin Koschitzki is a german photographer who loves to eat and to tell stories.

After her diploma in photography she moved to Paris to learn the trade of french pâtisserie and take walks along the Quai St. Martin.

Back in Germany she is now combining her two professions and works as a freelance photographer, creating visual ideas and recipes for international magazines and agencies. 

Her favorite collaborators are:
eatable sweats and treats, non grown ups (no matter what age), Kinfolk Magazine, The Weekender Magazine, Cereal Magazine, D-Magazine of La Republica, Hotel Chocolat, Nido, Myself (the magazine, not me), Seasons Magazine, Food and Wine, Freundin, Lsg Sky Chefs, Interone, Milk, Il Tavolo, Wort & Bild Verlag, Hatzel Lebkuchen, GAT, Schottenhamel Catering, AEG, Veltins, Jung von Matt, BWT, MOKO, Freude Magazine, Salon Magazine, Callwey Verlag, Greenpeace Magazine, Bio vom Berg, MPREIS, Ars Vivendi, Random House, Boulangerie Dompierre, Food Zürich and Sueddeutsche Zeitung. 

Feel free to contact her for editorial and commercial work as well as any nice words.

Atelier Photisserie

Adalbertstr. 15
80799 München

+4917699644302
hallo@kathreinerle.de

 

Impressum

Verantwortlich für den Inhalt gemäß § 10 Abs. 3 MDStV:

Kathrin Koschitzki, Diplom Designerin (FH)
UST.-ID-Nummer: DE287852188

Adalbertstr. 15 / 80799 München / Deutschland

Die in der Website enthaltenen Texte und Abbildungen sind urheberrechtlich geschützt. Das Copyright liegt bei Kathrin Koschitzki. Alle Teile der Website unterliegen dem Copyright und sind urheberrechtlich als Datensammelwerk geschützt. Jede Verwertung bedarf der schriftlichen Zustimmung des Copyright-Inhabers.

Trotz sorgfältiger inhaltlicher Kontrolle übernehme ich keine Haftung für die Inhalte externer Links. Für den Inhalt der verlinkten Seiten sind ausschließlich deren Betreiber verantwortlich.